‘Enthousiasme uit Ede’

BERG heeft al sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelgoed! De skelters en trampolines garanderen jarenlang onbezorgd speelplezier.

Op zoek naar een trampoline met uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid? Goed idee! Een BERG Trampoline zorgt gegarandeerd voor jarenlang speelplezier. Voor iedere tuin is er een geschikte trampoline van BERG! Kom buiten spelen!! Er is toch niets leuker dan het beleven van de mooiste avonturen, alleen óf samen met je vriendjes of vriendinnetjes op een skelter van BERG-Toys. Jij zit aan het stuur en mag bepalen welk avontuur je tegemoet gaat. Dat is gaaf zeg! 

bergpdf

‘Hout leeft’

Lekker ‘buiten-leven’ daar gaat het bij Woodvision om. Het bedrijf wil inspireren en innoveren op het gebied van tuinhout. Vooroplopen in trends en duurzaamheid. Daarom ontwikkelen en produceren ze het beste en mooiste tuinhout om lekker buiten te kunnen leven. Jaarlijks komt Woodvion met nieuwe producten en toepassingen. Zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven.

woodvisionpdf