Authentiek buitenleven

Totaaltuin is een familiebedrijf en wordt geleid door de familie van Westeneng. Wij van Totaaltuin zijn bijzonder gehecht aan onze plek op de Schelmseweg. Ons verleden als melkveehouders en later loonwerkers maakt dat ‘De van Westenengs’ uit ervaring weten hoe de natuur ieders leven verrijkt. Wij bieden maatwerk in tuinaanleg en realiseren tuinen die in hun omgeving passen. 

Ons team - aangenaam kennismaken!

Jaap van Westeneng:

“Onze familie leeft en werkt al ruim 100 jaar op de Schelmseweg in Arnhem. Ik ben in ‘de bossen’ opgegroeid. De boerderij en de koeien zijn weg. Maar de stallen van toen doen nu dienst als paardenpensionstalling. Als loonbedrijf leveren we al tientalle jaren grondwerk, tuinaanleg en -onderhoud. Totaaltuin is ontstaan uit die ervaring en ons klantgerichte werken met tuinaanleg en -onderhoud op maat!”

Petra Rovers:

“In 2007 hebben we als familie gezamenlijk besloten om hier een bijzonder tuin- en houtbedrijf te starten. De historie en inspiratie van park Zypendael en Sonsbeek liggen immers om de hoek. Totaaltuin biedt tuinaanleg met goed advies en is leverancier van een prachtige selectie kwalitatief hoogwaardige producten.”

Jaap v. Westeneng SR.:

“Van boer naar tuin-expert was een bijzondere stap maar past mij goed. Ik heb er nooit spijt van gehad.”

Harm van Westeneng:

“Ons familie-bedrijf groeit nog steeds. Mijn zoon Mark werkt nu ook mee bij Totaaltuin. Iedere dag heerlijk samen buiten werken; wie wil dat niet?”

Mark van Westeneng:

“Tuinen zijn mijn leven. Op iedere plek, voor ieder mens, bij ieder huis kan ik een passende tuin ontwerpen! Ik help u graag mee uw tuinwensen uit te laten komen.”

totaaltuin op facebook