Een nieuwe tuin is een nieuw begin. Dromen en ideëen bedenken is leuk maar ze concreet maken is vaak lastig. Welke keuzes zijn er allemaal? Samen met onze hovenier adviseren en helpen wij u graag met het opstellen van een doordacht tuinplan. Enthousiast bekijken we gezamenlijk de mogelijkheden voor uw perceel. We zetten keuzes voor u op een rij in een tuinplan op maat. In één overzicht naar ‘een tuin die bij u past’!

Een tuin is de omlijsting van uw woning. Een mooie tuin verbindt de woning met zijn omgeving. Welk type tuin past bij uw huis? Wat geeft sfeer en wat niet? Kenmerken van omgeving en architectuur geven vaak al aan welke structuur of sfeer mooi kan zijn. Uw eigen stijl en wensen bepalen uiteindelijk het definitieve tuinontwerp. Er is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt.

Onze hovenier weet welk type planten en materialen nodig zijn om iedere ‘droom-tuin’ te kunnen realiseren. Een uitgesproken sfeer creëer je door beplanting, bestrating en indeling op elkaar af te stemmen. Om een goed beeld te krijgen van de plannen maakt hij voor u een tuinontwerp. Dit tuinontwerp is een plattegrond waarin op schaal de inrichting is geschetst. Tot in detail worden type beplanting, oppervlakte bestrating en soort afwerking vastgelegd. Het dient als houvast bij de tuinaanleg en laat zien dat uw wens werkelijkheid kan worden.

voorbeelden nieuwe tuin